Op alle online content zit altijd een copyright. Je mag de informatie die je op het internet vindt soms wel, of soms niet gebruiken op de manier die jij zou willen. Daarom is het handig om te weten hoe dit is geregeld voor informatie op de website van Junior IOT.

We willen dat jij als bezoeker van onze website gewoon onze uitleg en de lessen kunt gebruiken. Daarvoor hebben we verschillende licentievormen bedacht. Sommige licentievormen zijn gratis, en voor andere moet worden betaald.

Thuisgebruik is gratis. Als je thuis lekker aan het knutselen bent, dan mag je onze informatie daarbij gebruiken. Daar is het voor, veel plezier!

Junior IOT spullen? Als jij, jouw school, of iemand anders de Junior IOT spullen voor je hebt gekocht, dan mag je de informatie op de website natuurlijk gewoon gebruiken.

Als vakdocent en (onderwijs-) organisatie kan je zelf controleren welke licentievorm bij jou past, kijk dan op: https://junioriot.nl/pakketten2020/

Je mag de informatie van onze website zeker niet kopiëren naar andere plaatsen. Niemand mag dat, onder geen enkele van onze licentievormen. Ook niet naar een plek achter een inlog. En ook niet als jij een excuus denkt te hebben, en ook niet om een andere reden.

We zorgen er op deze manier voor dat we onze informatie altijd op één plek kunnen verbeteren en aanvullen. In overleg mag een betalende opdrachtgever wel een reservekopie bewaren van content die voor de betreffende opdracht en project is gemaakt, als reserve indien door een calamiteit Junior IOT blijvend zou moeten stoppen; maar die kopie mag tot die tijd nog niet online.

Wat wel- en  niet kan, dat lees je bij jouw licentievorm: https://junioriot.nl/pakketten2020/