Let op, de zaterdag inloop vanaf 2020 de nieuwe corona regels. Lees hierover meer op:  https://junioriot.nl/corona2020/

Om mee te doen moet je wel eerst één van de beschikbare plekken reserveren. De bedoeling is dat je redelijk zelfstandig aan de slag gaat. Reserveren kan al 8 dagen van tevoren met deze link: https://www.eventbrite.com/e/junior-iot-zaterdag-inloop-tickets-108254644556


Elke zaterdag van 12.00 tot 17.00 kan je bij de bus terecht voor de zaterdag inloop. De terugkerende bezoekers gaan dan zelfstandig aan de slag met hun eigen projecten, en zijn dan vaak druk bezig met solderen en programmeren.

De juniors zijn deelnemers die min of meer zelfstandig aan de slag kunnen, meestal tussen 6 en 70 jaar oud – onder de 10 jaar blijven de ouders er vaak bij. Toegang is gratis.

Voor de nieuwe bezoekers is eigenlijk altijd tijd: Je kunt op je gemak rustig even rondkijken, en meestal maakt dan iemand tijd voor je om onze aanpak uit te leggen. Misschien ervaar je met een klein projectje zelfs de eerste stappen van electronica en programmeren. Vaak kan je ook meteen aan de slag met 3D tekenen en dan legt iemand uit hoe je met de 3D printer werkt. Vanaf juni 2021 hebben we in de inloop ook een lasersnijder waar je mee kunt werken.

Tegelijk gebruiken we de zaterdagmiddag om als groep verder aan de bus en de inrichting te werken, plannen te maken, met vrienden en bezoekers te praten of gewoon met een bak koffie stilletjes voor ons uit te staren. Belangrijke dingen dus!

Waar is het?
Je vindt onze bus op zijn vaste plek, achter op het festivalterrein naast Hal25, Pettemerstraat 25 in Alkmaar. De locatie kan je vinden op Google maps. Je vindt de bus helemaal achter op het terrein.
Ohja, als bezoeker kan je niet op het terrein parkeren. Parkeren aan de straat of op parkeerterreinen is niet duur, maar let wel op je parkeermeter.

Vanaf het station kan je lopen, over de voetgangersbrug, de Zijperstraat in. Loop door tot je onze gele bus bijna aan kunt raken. Vraag even of je via onze geheime ingang het festivalterrein op mag.

Let op: soms is de inloop verplaatst naar een andere locatie, bijvoorbeeld als de hele groep op de Eindhoven Maker Faire staat of met NASA en ESA raketten staat af te schieten. En soms kan er iets anders aan de hand zijn. In zulke gevallen zie je een bericht bovenaan onze homepage, en een informatiebrief op de bus.

 

onnnh

jbhjbyyvvtv vj v fgg f vgf vfv vgufv