Let op, de zaterdag inloop is vanaf 1 juni weer in kleine stapjes gestart. We houden ons aan de aanwijzingen. Lees hierover meer op:  https://junioriot.nl/corona2020/

Om mee te doen moet je wel één van de beschikbare plekken reserveren. Een plek is dan voor één persoon of voor twee: jezelf met een vriend/vriendin en/of familielid. De bedoeling is dat je redelijk zelfstandig aan de slag gaat. Reserveren kan al 8 dagen van te voren met deze link: https://www.eventbrite.com/e/junior-iot-zaterdag-inloop-tickets-108254644556  –> let op, ongeldige inschrijvingen kunnen we wel weghalen.

Helaas, zonder reservering kan je niet meedoen, maar reserveren kan nog bij aankomst.


Elke zaterdag van 12.00 tot 17.00 kan je bij de bus terecht voor de zaterdag inloop. De terugkerende bezoekers gaan dan zelfstandig aan de slag met hun eigen projecten, en zijn dan vaak druk bezig met solderen en programmeren.

De juniors zijn deelnemers die min of meer zelfstandig aan de slag kunnen,  meestal tussen 6 en 70 jaar oud – onder de 10 jaar blijven de ouders er vaak bij. Toegang is gratis.

Voor de nieuwe bezoekers is eigenlijk altijd tijd: Je kunt op je gemak rustig even rond kijken, en meestal maakt dan iemand tijd voor je om onze aanpak uit te leggen. Misschien ervaar je met een klein projectje zelfs de eerste stappen van electronica en programmeren.

Tegelijk gebruiken we de zaterdagmiddag om als groep verder aan de bus en de inrichting te werken, plannen te maken, met vrienden en bezoekers te praten of gewoon met een bak koffie stilletjes voor ons uit te staren. Belangrijke dingen dus!

Waar is het?
Je vind onze bus op zijn vaste plek, achter op het festivalterrein naast Hal25, Pettemerstraat 25 in Alkmaar. De locatie kan je vinden op Google maps.
Vanaf het station kan je lopen, via de Tesselsebrug naar de bioscoop de Vue, en bij de ingang van de bioscoop ga je rechtsaf de Pettemerstraat in. Loop voorbij muziek podium Victorie, en voorbij het volgende gebouw De Hub. Dan zie je op de hoek van het festival terrein al het kleinere glazen ‘muziek broedplaats’ gebouw en even verder is de ingang naar het festival terrein. Je vind de bus helemaal achter op het terrein.
Ohja, als bezoeker kan je niet op het terrein parkeren. Parkeren aan de straat of op parkeerterreinen is niet duur, maar let wel op je parkeermeter.

Let op: soms is de inloop verplaatst naar een andere locatie, bijvoorbeeld als de hele groep op de Eindhoven Maker Faire staat of met Nasa en ESA raketten staat af te schieten. En soms kan er iets anders aan de hand zijn. In zulke gevallen zie je een bericht bovenaan onze homepage, en een informatie brief op de bus.

 

onnnh

jbhjbyyvvtv vj v fgg f vgf vfv vgufv