Junior IOT Onderwijs heeft nu een mooi aantal opdrachten op verschillende basisscholen, SBO, VSO en eerdaags steeds meer op het VO door heel Nederland. Hiermee hebben onze vakdocenten een mooie opdracht om op deze scholen de kinderen met technologie te laten werken. Ons backoffice team groeit nu, en we zoeken een leuke persoon die zich zal bekwamen in de financiële en administratieve taken binnen Junior IOT.

Administratief medewerker

Onze nieuwe medewerker zal zich vooral bezig houden met de planning en administratie van de schoolopdrachten en de financiële afhandeling van alles wat binnen Junior IOT Onderwijs BV gebeurt. Hierbij worden de inkoop en de goederenstroom geborgd.

 

Hey dat klinkt best leuk, doe je mee?

Wat moet je voor deze rol binnen Junior IOT dan kunnen?

We zoeken iemand die ervaren is met administratief werk. Je vindt het leuk om een functie te hebben als spin in het web. We zijn een snel groeiend, en nog klein bedrijf waar we de processen vanuit de directie nog samen met jou verder gaan uitwerken. We zoeken daarom een assertief persoon die niet bang is om (in mooi overleg) de directieleden te vertellen wat door hun moet worden gedaan.

Je achtergrond kan van alles zijn. Iedereen is bij ons verschillend, met een eigen identiteit. Dat maakt onze groep zo leuk.

In dienst bij Junior IOT

Vanaf dit jaar werken we vooral in dienstverband bij Junior IOT. Bij deze rol gaat het dan om een vaste parttime medewerker.

Op kantoor in Alkmaar

Junior IOT is ontstaan in Noord-Holland. De ondersteuning van de vakdocenten gebeurt op dit moment daarom nog vanuit Alkmaar. Daarnaast hebben we onlangs de regio’s Den Haag, Geldermalsen, Enschede/Emmen toegevoegd, en werken we hard aan het netwerk in Eindhoven.

Voor deze rol wordt de standplaats: op kantoor in Alkmaar.

De volgende stappen

Wanneer je interesse hebt in deze rol bij Junior IOT, dan ontvangen we graag jouw sollicitatiebrief. Deze kan je richten aan Tijl, en sturen aan [email protected]

Als je meer wilt weten

Graag vertellen we je meer over onze passie, onze lessen en onze scholen. Stuur gerust een mail aan [email protected] of wandel een keer langs bij onze zaterdaginloop.

Ik hoop dat we elkaar snel zien!

 

 

Doe je mee? Stuur ons gerust een mailtje: [email protected]