Samenwerking met bedrijven in 2020

By 5 januari 2020 Blog

Op maandag 6 januari laten we op het ondernemers evenement Hallo2020 zien dat we dit jaar een serieuze samenwerking zoeken met de bedrijven en de ondernemers in de regio. We verloten daarvoor één middag in de toekomst! We herkennen dat zo’n samenwerking ook voor jullie als bedrijf voordelen kan hebben – en we horen graag van jullie in welk belang je jezelf het meest herkent.

De partnering met de ondernemers helpt om onze doelstellingen in 2020 verder te realiseren. Onze hoofddoelstelling is het verspreiden van onze technologie inspiratie, naar jongeren, volwassenen en bedrijven – binnen en buiten de regio. We vragen je als ondernemer om ons op verschillende manieren te helpen.
  • Doneer een geldbedrag, spullen en materialen. Draag bij aan de inspiratie voor technologie van de toekomst middels een financiële bijdrage aan onze ANBI stichting, of geef ons een ondersteuning in materialen en spullen. Details laten we zien op https://junioriot.nl/sponsors/
  • Bestel een training, demo of evenement op uw locatie. Toon de technologie inspiratie binnen jullie bedrijf of evenement. We laten een aantal mogelijkheden zien op https://junioriot.nl/trainingen/.
  • Bestel een workshop voor een school of organisatie. Doneer de Junior IOT technologie workshop aan een school of organisatie van uw keuze. het bedrijf zorgt voor budget en wij stemmen af met de locatie.
  • Wordt een blijvend deel van Junior IOT. Al een aantal jaren worden we gesteund door onze geïnspireerde partners die duurzaam een deel dragen van onze lasten. Omdat onze activiteiten groeien, en daarmee ook de kosten, zijn we op zoek naar een uitbreiding van deze groep. Zie je ook kans om ons als ANBI stichting blijvend te steunen? We horen graag je mogelijkheden.

Stage- en leertrajecten (nieuw in ontwikkeling)

  • Junior IOT als stage plaats. Onze werkplaats groeit en wordt steeds meer een plek om naast technologievaardigheden ook de 21e eeuwse skills op te doen voor een goede samenwerking. Het is mogelijk om korte en langere stages binnen onze stichting in te plannen.
  • Jouw bedrijf als ‘Junior IOT approved’ stageplaats. Samen bespreken we hoe jouw bedrijf een ‘Junior IOT approved’ stageplaats kan bieden, en vanuit onze groeiende groep juniors zoeken we een match met jouw bedrijf.
  • Sponsor een junior leertraject bij Junior IOT. Een jonge deelnemer, al dan niet door jou aangewezen, doorloopt een gedegen leertraject op onze locatie om diepere inzichten te krijgen in de algemene toepassing van IOT. De junior maakt daarbij in stappen kennis met de technische IOT vaardigheden die we binnen onze groep hebben ontwikkeld.
  • Onderzoek welke kansen er bij jouw bedrijf zijn voor IOT. Na een stage- en/of leertraject bij Junior IOT kan de junior met een kritische blik onderzoeken welke kansen er bunnen jouw bedrijf zijn voor de toepassing van IOT.