Op maandag 6 januari komt de Junior IOT pop-up technologie makerspace naar Hallo2020 in het AFAS Stadion. We vertellen hoe we dit jaar de koppeling willen leggen voor samenwerkingen met het bedrijfsleven. Als maatschappelijke partner van Hallo2020 hebben we ook een aantal van onze betrokken connecties uitgenodigd!

 

bron: Hallo2020

Noord-Hollandse ondernemers wensen elkaar een succesvol nieuwjaar.

Proosten, kennismaken en netwerken. Dát is het credo van Hallo2020!, de nieuwjaarsreceptie van het georganiseerd bedrijfsleven in de regio Alkmaar.

Ondernemend Regio Alkmaar, Ondernemend Alkmaar en de bedrijfskringen Heerhugowaard en Langedijk maken Hallo2020! mogelijk. Het nieuwe, zakelijke jaar met elkaar inluiden vindt voor de twaalfde keer plaats op maandag 6 januari 2020.

Hallo! is laagdrempelig, de sfeer is ongedwongen en daarmee is het een uitstekend netwerkevent. In korte tijd kun je veel mensen zien en spreken.

 

bron: Hallo2020.nl

JuniorIOT – Verloting: Win een gratis middag in de toekomst!

Om hun eigenwijze technologie inspiratie in het onderwijs ook te delen met de bedrijven in de regio verloot Junior IOT tijdens Hallo2020! graag een van hun workshops.

Met een team van jouw keuze gaan ze een middag of een avond aan de slag met hun thema’s van de toekomst. Het is ook mogelijk zo’n prijs cadeau te doen aan een andere organisatie of bijvoorbeeld aan het lerarenteam van je favoriete school. Voor een voorproefje van de mogelijkheden kijk je op: https://junioriot.nl/trainingen/

Ding mee naar deze prijs en deponeer je visitekaartje in de Junior IOT pot op Hallo2020!

[TITLE]