Deze zomer blijven de meeste kinderen gewoon thuis. De meeste verre reizen zijn afgezegd, of we hebben er helemaal geen zin in.

Daarom organiseert Stichting Junior IOT een extra vakantie in Alkmaar. We nodigen de kinderen uit die samen aan de slag willen met technologie. Kinderen die graag een extra uitdaging zoeken in onze spannende Junior IOT werkplek. Een vakantie waarbij extra uitdaging heel gewoon is, een vakantie waarbij je samen plezier maakt en eigen dingen kan verzinnen. Een vakantie om samen te zijn.

Dit wordt ons eerste doorlopende zomerprogramma: Een nieuwe vakantie met Junior IOT

LET OP: dit programma is nog niet zeker

We weten nog niet zeker of we dit idee ook echt kunnen uitvoeren. Dit hangt nog af van de steun die we hopen te vinden voor deze plannen.

Wanneer

Reserveer hiervoor je maandagen in de vakantie.

  • 6 juli
  • (13 juli is nog niet zeker)
  • 20 juli
  • 27 juli
  • 3 augustus
  • 10 augustus

De tijd is van 10.00 tot circa 13.00. Zo kan je aan de slag voordat het écht warm wordt. Je mag in overleg daarna blijven zolang je wilt, wij zijn er zelf tot 17.00.

We zetten dan ook een kleine doe-het-maar-lekker-zelf lunch voor je klaar, van bolletjes, kaas, jam en dergelijke. Dieetwensen moet je wel zelf meenemen. Locatie is in de “Star Wars bus” naast Hal25 in Alkmaar.

Wat vragen we van jou

Bij ons zijn we gewend om elkaar te helpen en dingen met elkaar te delen. Deze dag zullen we samen lunchen, met iets als bolletjes en kaas. Als je liever iets anders eet dan moet je dat wel zelf meenemen. Als je wilt, neem dan nog iets lekkers mee om te delen, of misschien iets om samen aan te knutselen.

Wat gaan we doen

Per dag kiezen we in overleg een interessant project, thema of bouwdoel. Samen maak je een eigen plan. Laat ons dan weten of we daarvoor wat (eenvoudige) spullen moeten regelen? We denken dat je wel zelfstandig aan je bouwsel wilt werken. Wij zorgen voor de spulletjes, en voor de verschillende soorten uitdaging. Je ouders mogen er bij blijven.

Speciale maatregelen rond corona

Let op de afspraken rond de corona maatregelen. Zie onze uitleg op: https://junioriot.nl/corona2020/

Kosten

We vragen per dag een kleine bijdrage van €2,50. Je kunt een strippenkaart aanschaffen om extra onderdelen te gebruiken uit onze electronica voorraden. Je kunt daarnaast zelf nog een extra donatie doen.

Per keer inschrijven

Op elke ochtend zijn er vooralsnog vier plekken voor 2 personen en vier plekken voor 1 persoon. Je schrijft iedere week van te voren in via onze eventbrite link.