Deze zomer organiseren we nóg een dag voor kinderen die graag een extra uitdaging zoeken in onze spannende Junior IOT werkplek. Een dag waarbij extra uitdaging heel gewoon is, een dag waarbij je samen plezier maakt en eigen dingen kan verzinnen. Een dag om samen te zijn.

Dit wordt de derde aflevering in de serie perspectieven: een perspectief vanuit de toekomst. De afleveringen zijn nu:

Donderdag 9 juli heeft Junior IOT voor jullie een nieuw prutsmoment gereserveerd. We kiezen daarvoor een interessant project, waarvoor we misschien een geheim mogen gebruiken vanuit de toekomst van Junior IOT.

Maar je mag ook je eigen plan maken. Laat ons dan weten of we daarvoor wat (eenvoudige) spullen moeten regelen? We denken dat je wel zelfstandig aan je bouwsel wilt werken. Wij zorgen voor de spulletjes, en voor de verschillende soorten uitdaging. Je ouders mogen er bij blijven.

De tijd is van 10.00 tot circa 12.30. We zetten dan ook een kleine doe-het-maar-lekker-zelf lunch voor je klaar, van bolletjes, kaas, jam en dergelijke. Dieetwensen moet je wel zelf meenemen. Locatie is in de “Star Wars bus” naast Hal25 in Alkmaar.

Wanneer

Donderdag 9 juli. De tijd is van 10.00 tot circa 12.30. Je mag in overleg daarna blijven zolang je wilt, wij zijn er zelf tot 17.00.

Wat vragen we van jou

Bij ons zijn we gewend om elkaar te helpen en dingen met elkaar te delen. Deze dag zullen we samen lunchen, met iets als bolletjes en kaas. Als je liever iets anders eet dan moet je dat wel zelf meenemen. Als je wilt, neem dan nog iets lekkers mee om te delen, of misschien iets om samen aan te knutselen.

Speciale maatregelen

Let op de afspraken rond de corona maatregelen. Zie onze uitleg op: https://junioriot.nl/corona2020/

Kosten

We vragen een kleine bijdrage van €2,50 en er staat een potje waar je zelf nog een extra donatie kan doen.

Bijzondere uitnodiging

Op deze ochtend zijn ongeveer tien plekken beschikbaar. Inschrijving is daarom eerst open voor de mensen die hiervoor een speciale uitnodiging ontvangen. Als dit voor jou nog een raadsel is, dan zit je hier misschien nog niet bij (vraag het mij even).

Doe je mee?

Als uitgenodigde ontvang je een geheime link naar Eventbrite. Als dat niet lukt mag je mij een email sturen: [email protected]

opgeven: <linkje nog niet publiek>


 

De Perspectief serie

 

 

Wow, dat was een leuke dag. We hadden ons voorbereid op allerlei activiteiten, maar vanuit de groep werden nóg meer leuke dingen bedacht!

Alle foto’s: