Deze zomer organiseren we één dag voor kinderen die graag een extra uitdaging zoeken in onze spannende omgeving. Een dag om samen te zijn, een bus dag voor ons allemaal.

Een bus dag met “verrassend perspectief” als thema

Je mag aan de slag met je eigen projecten, net zoals in de zaterdag inloop. Daarnaast denk ik aan een extra uitdaging – rond het thema “verrassend perspectief”. Daarvoor vraag ik je om een grappige miniatuur mee te nemen.

Verrassend perspectief –  daarmee bedoel ik dat we proberen te kijken naar de meest bijzondere dingen in de dag van vandaag. Wat maakt jou vandaag zo speciaal, en is dat misschien precies wat ook onze plek zo gaaf maakt. Want wat vandaag ondenkbaar of speciaal is, dat wordt morgen misschien wel heel gewoon.

Ouders welkom

Wij hebben geen oppas voor je geregeld. Net zoals op zaterdag ga je zelfstandig aan de slag, als dat kan. Voor sommige kinderen betekent dit wel dat de ouders er bij blijven, en ouders kunnen daar onderling natuurlijk ook een afspraak over maken.

Wanneer

Woensdag 17 juli 2019. De dag begint om 10:00 en je mag blijven zolang je wilt, wij zijn er zelf tot 17.00.

Wat vragen we van jou

Bij ons zijn we gewend om elkaar te helpen en dingen met elkaar te delen. Deze dag zullen we samen lunchen, met iets als bolletjes en kaas. Als je liever iets anders eet dan moet je dat wel zelf meenemen. We willen vragen of één van de deelnemers de lunch wil organiseren, en of iedereen verder iets lekkers mee neemt, of misschien iets om samen aan te knutselen. Laat je het even weten?

Voor onze kleine kosten vragen we een kleine vrijwillige bijdrage van € 2,50

En als het kan, neem dan ook een grappige miniatuur mee. Samen kijken we wie hiermee de meest verrassende productie kan maken!

Doe je mee?

Je kunt je opgeven via Eventbrite, en als dat niet lukt mag je een email sturen aan [email protected]

opgeven: https://www.eventbrite.com/e/verrassend-perspectief-een-extra-dag-junior-iot-in-de-vakantie-tickets-64871431197

 

 

De Perspectief serie