Afgelopen zomer hebben we een mooie busdag gehad met “verrassend perspectief in de vakantie” als thema. Voor de kids die we een bijzondere uitnodiging stuurden. We hebben heerlijk buiten gespeeld, een hut gebouwd van karton, gesoldeerd en geprogrammeerd – en we sloten af met een kleine lunch. Dat was super leuk, en daarom doen wee dit in december gewoon nog een keer. Maar dan binnen.

(Schrijf in)

Bijzonder perspectief – een decemberochtend

Zaterdagochtend 14 december heeft Junior IOT voor jullie weer een prutsmoment gereserveerd. We werken dan samen aan een stukje doe-het-maar-lekker-zelf electronica. Voor de bijzondere programmeurs is er een kans om je eigen lichtjesboom te maken.

We denken dat je wel zelfstandig aan je bouwsel wilt werken. Wij zorgen voor de spulletjes, en voor de verschillende soorten uitdaging. Je ouders mogen er bij blijven.

De tijd is van 9.30 tot circa 12.30. We zetten dan ook een kleine doe-het-maar-lekker-zelf lunch voor je klaar, van bolletjes, kaas, jam en dergelijke. Dieetwensen moet je wel zelf meenemen. De lunch is dan Locatie is in de “Star Wars bus” naast Hal25 in Alkmaar.

Als je wilt kan je na afloop blijven bij de Junior IOT inloop, van 12.00 tot 17.00. En iedereen is daarnaast ook welkom op de netwerk borrel van het IOT Café vanaf 17.00. Maar de ochtend is in ieder geval alleen voor jullie. Je ouders mogen er bij blijven.

Kosten

We vragen een kleine bijdrage van €2,50 en er staat een potje waar je zelf nog een extra donatie kan doen.

Bijzondere uitnodiging

Dit is wel een besloten ochtend, voor de mensen die hiervoor een speciale uitnodiging ontvangen – en zich daarvoor inschrijven. Als dit voor jou nog een raadsel is, dan zit je hier misschien niet bij (vraag het mij even). De middag is dan wel weer inloop voor alle juniors!

Oh help! Kan iemand hier nog even een winterfoto van maken?