Op het laatste randje van deze zomervakantieorganiseren we nóg een dag voor kinderen die graag een extra uitdaging zoeken in onze spannende Junior IOT werkplek. Een dag waarbij extra uitdaging heel gewoon is, een dag waarbij je samen plezier maakt en eigen dingen kan verzinnen. Een dag om samen te zijn.

Dit wordt de vierde aflevering in de serie perspectieven: Een nieuwe start. Meestal nodigen we twee keer per jaar een kleine groep uit. Met de spullen in en rond de bus maken we dan een spannende ochtend. Als verrassing doen we dan soms ook een try-out voor één van onze nieuwe programma’s!

De afleveringen zijn nu:

Wat dan? Junior IOT heeft voor jullie iets nieuws bedacht: Jullie mogen aan de slag met de spulen van Junior25. Dat is de dag voordat de andere mensen uit de stad worden uitgenodigd voor de Junior25 dagen. Jij bent dus ons proefkonijn!
Let op, niet alles staat klaar, en we zijn nog aan het bouwen. Jullie mogen zelf aan de slag, om te ontdekken of alles werkt. Als je wilt, mag je ook meehelpen met het neerzetten van de tenten en de andere spullen.
Kijk snel op: https://junioriot.nl/junior25-2021/

Je mag ook van tevoren je eigen plan maken. Laat ons dan weten of we daarvoor wat (eenvoudige) spullen moeten regelen? 

Jullie werken samen, en helpen elkaar. Wij zorgen voor de spulletjes, en voor de verschillende soorten uitdaging. Je ouders mogen erbij blijven, op ruime afstand. 

Wanneer

Vrijdag middag 13 augustus 2021 heeft Junior IOT voor jullie gereserveerd.

De tijd is van circa 12.00 tot circa 14.30. We zetten dan ook een kleine doe-het-maar-lekker-zelf lunch voor je klaar, van bolletjes, kaas, jam en dergelijke. Dieetwensen moet je wel zelf meenemen. Locatie is in de “Star Wars bus” naast Hal25 in Alkmaar. Je mag in overleg daarna blijven zolang je wilt, wij zijn er zelf tot 17.00.

Wat vragen we van jou

Bij ons zijn we gewend om elkaar te helpen en dingen met elkaar te delen. Deze dag zullen we samen lunchen, met iets als bolletjes en kaas. Als je liever iets anders eet dan moet je dat wel zelf meenemen. Als je wilt, neem dan nog iets lekkers mee om te delen, of misschien iets om samen aan te knutselen.

Speciale maatregelen

Let op de afspraken rond de corona maatregelen. We hebben voor deze keer een groot terrein gehuurd, er is dus genoeg ruimte. Volwassenen houden afstand. We volgen ook de regels van dat moment.

Zie onze uitleg op: https://junioriot.nl/corona2020/

Kosten

We vragen een vrijwillige kleine bijdrage van €2,50 en er staat een potje waar je zelf nog een vrijwillige donatie kan doen.

Bijzondere uitnodiging

Op deze middag zijn ongeveer 15 plekken beschikbaar. Inschrijving is daarom eerst open voor de mensen die hiervoor een speciale uitnodiging ontvangen. Als dit voor jou nog een raadsel is, dan zit je hier misschien nog niet bij (vraag dan even na bij Mieke of Marco).

Doe je mee?

Als uitgenodigde ontvang je een geheime link naar Eventbrite. Als dat niet lukt mag je mij een email sturen: [email protected]

Geheime link, of opgeven: <linkje nog niet publiek>