15/12: Helaas: Dit moment moeten we laten vervallen, wegens de corona sluiting t/m dinsdag 19 januari 2021

Op het laatste randje van dit gekke jaar organiseren we nóg een dag voor kinderen die graag een extra uitdaging zoeken in onze spannende Junior IOT werkplek. Een dag waarbij extra uitdaging heel gewoon is, een dag waarbij je samen plezier maakt en eigen dingen kan verzinnen. Een dag om samen te zijn.

Dit wordt de vierde aflevering in de serie perspectieven: Jouw kracht, jouw perspectief. Twee keer per jaar nodigen we een kleine groep uit. Met de spullen in en rond de bus maken we dan een spannende ochtend. Als verrassing doen we dan soms ook een try-out voor één van onze nieuwe programma’s!

De afleveringen zijn nu:

Wat dan? Junior IOT heeft voor jullie een nieuw prutsmoment gereserveerd. (Ohja, reservedatum is woensdag 23 december)
Perspectief in de bus: Dit keer een klein projectje. Een beetje energie en engineering. Een snufje licht en sparkel? We hopen op een paar leuke verrassingen.

Je mag ook van tevoren je eigen plan maken. Laat ons dan weten of we daarvoor wat (eenvoudige) spullen moeten regelen? 

Jullie werken samen, en helpen elkaar. Wij zorgen voor de spulletjes, en voor de verschillende soorten uitdaging. Je ouders mogen erbij blijven, op ruime afstand. De werkplaats in de bus is alleen voor jullie.

Wanneer

Maandag ochtend 28 december heeft Junior IOT voor jullie een nieuw prutsmoment gereserveerd.
(oh ja, reservedatum in de planning is woensdag 23 december)

De tijd is van 10.00 tot circa 12.30. We zetten dan ook een kleine doe-het-maar-lekker-zelf lunch voor je klaar, van bolletjes, kaas, jam en dergelijke. Dieetwensen moet je wel zelf meenemen. Locatie is in de “Star Wars bus” naast Hal25 in Alkmaar. Je mag in overleg daarna blijven zolang je wilt, wij zijn er zelf tot 17.00.

Wat vragen we van jou

Bij ons zijn we gewend om elkaar te helpen en dingen met elkaar te delen. Deze dag zullen we samen lunchen, met iets als bolletjes en kaas. Als je liever iets anders eet dan moet je dat wel zelf meenemen. Als je wilt, neem dan nog iets lekkers mee om te delen, of misschien iets om samen aan te knutselen.

Speciale maatregelen

Let op de afspraken rond de corona maatregelen.

Volgens onze corona regels mogen kinderen tot 12 jaar bij elkaar in de werkplaats binnen in de bus. Volwassenen en andere mensen van 18 jaar en ouder hebben een plek buiten, in onze tent buiten en in het glazen huis. Iedereen van 13 t/m 17 kiest zelf bij welke groep ze aansluiten: je volgt dan de regels van de jongere groep, of je volgt de afstand regels zoals ze bij ons buiten gelden. Daarnaast volg je de regels zoals ze ook op jouw school gelden. En blijf thuis als je niest, snottert, of je niet helemaal fit voelt.

Zie onze uitleg op: https://junioriot.nl/corona2020/

Kosten

We vragen een kleine bijdrage van €2,50 en er staat een potje waar je zelf nog een vrijwillige donatie kan doen.

Bijzondere uitnodiging

Op deze ochtend zijn ongeveer tien plekken beschikbaar. Inschrijving is daarom eerst open voor de mensen die hiervoor een speciale uitnodiging ontvangen. Als dit voor jou nog een raadsel is, dan zit je hier misschien nog niet bij (vraag dan even na bij Mieke of Marco).

Doe je mee?

Als uitgenodigde ontvang je een geheime link naar Eventbrite. Als dat niet lukt mag je mij een email sturen: [email protected]

Geheime link, of opgeven: <linkje nog niet publiek>  


 

 

De Perspectief serie

 

 

 

Terugblik naar de vorige keer: