Maandag 21 januari is het zo ver, er wordt een TEDx georganiseerd in Alkmaar. Spannend!

In TEDxAlkmaar staat TED voor Technology, Education en Design; de x betekent dat het een lokale uitvoering is – in Alkmaar dus. Het leidende thema van elke TEDx is “Ideas worth sharing”, waarbij gezorgd wordt voor super interessante sprekers, interessante inhoud en een écht goede voorbereiding. Een TEDx brengt in één dag de gelijke interesses samen en zorgt voor een stevige verbinding.

JuniorIOT deelnemers krijgen deze onderwerpen vanzelfsprekend mee tijdens de projecten die ze onder begeleiding uitvoeren. Ze willen dan ook graag deelnemen aan deze TEDxAlkmaar; onderzoekend leren en ervaren in de praktijk. Met dank aan de organisatie TEDx is het gelukt! We zijn erbij!

De juniors die op pad gaan zijn Inge, Alexandra, Thijmen en Kyan – een mix van leeftijden vanuit PO en VO. Inge en Alexandra hebben beloofd om in hun schoolkrant uit te leggen wat de TEDx is, en waarom het zo cool is om hierheen te gaan. Je zult het artikel ook snel zien op JuniorIOT.nl.

JuniorIOT deelname aan de TEDxAlkmaar wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsors Forte kinderopvang en IDA Social Media Coach.