Bij Junior IOT zien we op de zaterdagen veel juniors die in onze werkplaats lekker met technologie bezig zijn. Ze ontdekken nieuwe dingen, ze helpen elkaar en het is erg gezellig.

Deze gezelligheid is bij ons vanzelfsprekend. Op onze zaterdag is een heel vriendelijke manier ontstaan hoe we met elkaar omgaan. We ontdekken nu dat er een tussen de juniors onderling al een paar gewone afspraken zijn.

Voor wie is de bus

Bezoekers zijn kinderen tussen ongeveer 6 en 77 jaar oud, met hun ouders, buurtjes, vrienden en vriendinnetjes. De bezoekers helpen elkaar bij de activiteiten, en zo ontdekken we samen technologie.

Gratis

Deelname is gratis. Donatie wordt niet geaccepteerd. Nieuwe GOLD bedrijfssponsoren zijn wel altijd handig.

Zelfstandig of met ouders erbij

De junior bezoekers gaan zelfstandig aan de slag. Of de ouders blijven erbij, dat mag gewoon. Om te ontdekken hoe alles werkt zoek je hulp bij de andere juniors, of je leest alle informatie op https://junioriot.nl/bus/

Je kunt zelfstandig werken, je bent zorgvuldig op de spullen en de mensen om je heen. Voor de dingen die je gebruikt zorg je ervoor dat alles ook weer door anderen kan worden gebruikt.

Het terrein buiten de bus wordt gedeeld met andere bedrijven. Op de open plekken mag je spelen. Daarbij gebruik je alleen de spullen van de bus. Onze spullen liggen tussen de bus en de rode zeecontainer, en op het gras aan de andere kant van de bus.

Bij het werken en het spelen kan er wel eens wat gebeuren. Je let goed op welke dingen je gebruikt, en daarbij help je elkaar om het veilig en gezellig te houden. Aansprakelijkheid en risico ligt bij jezelf, net zoals in een speeltuin in de wijk.

En verder…

De uitleg wat je kunt doen, en hoe alles werkt lees je verder op: https://junioriot.nl/bus/