Ons overzicht van pakketten en licentie mogelijkheden lees je op https://junioriot.nl/pakketten2020/

Let op: Deze voorbeelden op deze pagina betreffen actuele scenario’s in 2020. Vraag ons met de huidige tarieven en inzichten een nieuwe berekening op te stellen.

 

 

-=-=-=-=-

Als kostenoverzicht schetsen we een voorbeeld berekening voor een MBO locatie.

De school wil een nieuw lab inrichten met 10-15 werkplekken voor solderen en programmeren. We kiezen nu altijd voor een eigen onderdelenset per leerling, zodat elke leerling voor de eigen spullen kan zorgen om de eigen voortgang te garanderen. Met de onderdelen sets per leerling is het ook beter mogelijk om over te stappen naar remote onderwijs.

In dit voorbeeld doen twee klassen met elk tot twintig leerlingen mee aan hetzelfde keuzevak. Het lesprogramma bestaat uit twee blokken, van elk 10 weken. In het eerste blok werken we aan de Arduino basics, met de Junior IOT Arduin Nano startset en het bijbehorende lesboek. Het tweede blok gebruiken we een uitbreiding set naar keuze, gericht op het specifieke keuzevak van de betreffende leerling. Het tweede blok wordt ondersteund vanuit hetzelfde lesboek.

Deze denkbeeldige school overweegt twee scenario’s, welke we elk hieronder als voorbeeld hebben uitgewerkt. De getoonde bedragen zijn indicatief maar zijn wel reëel.

Scenario 1 – “All-in” door Junior IOT, 20 weken één dag per week

De eerste berekening gaat uit van de uitvoering door de Junior IOT professional, waarbij eventueel een leerkracht van de school meekijkt zodat deze zelf de lessen kan gaan geven. We komen op een voorbeeld als volgt: Voorbeeldfactuur – pakket All-in, Junior IOT leraar, 2x 20 leerlingen

Scenario 2 – pakket “School”, lessen door eigen leerkracht met ondersteuning door Junior IOT, 20 weken één dag per week

De tweede berekening gaat uit van de inzet van de eigen leerkracht van de school. Dit geeft een volgend voorbeeld: Voorbeeldfactuur – pakket School, 1 eigen leraar, 2x 20 leerlingen