bron: techportal, 29 januari 2021

ALKMAAR – Het Expertisecentrum Wetenschap & Technologie Noord-Holland/Flevoland organiseert samen met Jet-Net & Technet op 11 februari 2021 een online W&T café voor leerkrachten van groep 6-8. Centraal staan twee onderwijsprogramma’s over programmeren en solderen.

Aanmelden via het EWT 

Marco van Schagen (Junior IOT) geeft een inspirerende toelichting op de inhoud van de programma’s en via Teams kijken we live mee hoe hij met enkele leerlingen aan de slag gaat. “Er is bij veel leerkrachten interesse in ICT, robotica en praktisch onderwijs zoals solderen, zegt Marco van Schagen. Ik geef gastlessen op basisscholen, het vmbo en mbo, en deel mijn kennis graag via dit online W&T café.” Meer weten over Marco en Junior IOT? Lees dit interview! https://www.iederkindeentalent.nl/online-wt-cafe-solderen-en-programmeren/

Groep 6-8

Wilt u ook met uw leerlingen solderen en programmeren? Of bent u nieuwsgierig naar de verhalen van Marco? Bezoek dan het W&T café. Marco stelt twee gastlessen ter beschikking aan de scholen die het online W&T café bezoeken.

Programma

15.00 uur: Inloop
15.15 uur: Welkom door Erik de Mink
15.20 uur: Start Junior IOT (met veel ruimte voor interactie)
16.20 uur: Afsluiting
Tot 17.00 uur: Laatste rondje: Blijf nog even meekijken, meepraten, meedoen

Praktische informatie

Wanneer: donderdag 11 februari 2021
Tijd: 15.00 – 17.00 uur
Waar: Online via Teams
Kosten: Er zijn geen kosten aan verbonden
Aanmelden kan hier tot 9 februari. Op 10 februari ontvang je de uitnodiging voor Teams.