Vandaag werken met de technologie van morgen

De leerlingen werken in de leerling inloopmiddag zelfstandig aan een technologieproject wat past bij één van de thema’s van de Junior IOT Bus. Dit zijn projecten rond digitale innovatie, 3D ontwerpen en 3D printen, electronica componenten en programmeren – en het liefst een combinatie hiervan. Ze kunnen kiezen uit onze tips en ideeën – maar worden bovendien uitgedaagd om zelf een vernieuwend project te bedenken. En zo ontstaan natuurlijk ook de nieuweJunior IOT Challenges.

Bedenk nu zelf een vernieuwend technologie project

Welk project zou jij willen doen? Nee, denk even dieper na, als écht écht alles zou mogen, WAT ZOU JIJ DAN ECHT WILLEN ?

Bedenk ook even dat jij het meeste ook allemaal zelf moet organiseren, en dat kunnen we je leren. Denk daarna ook even aan de budgetten, we kunnen samen misschien ook nog bedenken hoe je sponsoring kunt vinden. Bedenk dan ook nog even hoe we samen jouw wens mogelijk kunnen maken, schrijf dat even op als een plannetje. Overleg dan even, of we hiermee aan de slag kunnen, of dat je een ander gek idee moet verzinnen.